Agnes BIENKENS

Beverst


Rouwbrief Agnes Bienkens

4 steunbetuigingen voor Agnes BIENKENS

  Johan en Chris Missotten-Keupers

  Beste familieleden,
  Zoals een kaars is je mama stilletjes uitgedoofd…. hevig brandend in het begin….. zingend over de gang wandelen…. oog voor Johan…. Frans praten…. ze was een goedlachse vrouw. Maar na een tijdje werd het vlammetje kleiner… de zuurstof was op…het hoefde niet meer.
  Brigitte en Jos… jullie kwamen veel op bezoek en dat zullen je beste herinneringen zijn want dat neemt niemand nog van je af….
  Koester de mooie momenten en blik er geregeld op terug en je zal zien dat dit je weer even blij maakt als het even moeilijk gaat.
  Innige deelneming.
  Johan en Chris Missotten-Keupers

  Joséphine Donné, Richard, Joseph, Christine, René, Annie Picavet Rue du Moulin 7 6940 Durbuy

  Joséphine Donné et ses enfants, Richard, Joseph, Christiane, Annie et René Picavet s’excusent de ne pouvoir assister aux funérailles de leur chère Belle-Sœur et Tante Agnès, et présentent à ses enfants Guido, Jos et Brigitte ainsi qu’à toute leur famille leurs sincères condoléances et leurs souvenirs émus.

  Joséphine Donné en haar kinderen, Richard, Joseph, Christiane, René en Annie Picavet verontschuldigen zich om niet van de begrafenissen van hen geachte Schoonzuster en Tante Agnès te kunnen getuige zijn, en presenteren aan haar kinderen Guido, Jos en Brigitte alsmede aan alle hun familie hun oprecht rouwbeklag en hun ontroerden herinneringen

  Vandeweyer- Martens Jos en Sandra

  Onze Oprechte Deelneming
  Veel sterkte
  Jos en Sandra Vandeweyer- Martens

  Lisette Vissers Hasseltse Poort 4 b Bilzen

  Innige Deelneming

Betuig uw medeleven

*