René STEEGMANS

Hoeselt


Rouwbrief

11 steunbetuigingen voor René STEEGMANS

  Freddy Baldewijns

  Innige deelneming met het overlijden van uw echtgenoot.

  Wilfried en Mieke Milissen - Smeets

  Veel moed in deze tijd van verlies. We leven met u mee.
  Heel veel sterkte!!!

  Wilfried en Mieke Milissen-Smeets
  Grotestraat 166, 3631 Boorsem

  Hercorub

  Confectie Hercorub

  We leven met jullie mee in deze moeilijke tijd.
  Veel sterkte!!!

  Wilfried, Mathy, Marc, Lizette

  Confectie Hercorub

  Jenny en Johny vandersmissen

  Medeleven aan de ganse familie

  Patricia Loenders

  Veel sterkte met het verlies van uw papa, schoonvader, opa.
  Namens familie Appeltans-Loenders, Genk

  Fam dassen-stienen

  Beste Nancy en familie

  Wij wensen jullie veel kracht toe in deze periode.

  Bastijns Dekoninck Magda en René

  Aan de familie
  Moge de steun van je vrienden je troost bieden.
  En goede herinneringen het verlies verzachten
  Onze oprechte d

  Muffels - Di Cola

  Veel sterkte in deze moeilijke periode
  Rita en Johan

  Jean en Marie-Jeanne Jamaer Hermans

  We wensen Josette en de kinderen veel sterkte toe, jullie zijn een grote steun geweest voor René in zijn moeilijke jaren.

  Denise debout

  Beste Josette kinderen en kleinkinderen,
  Onze oprechte deelneming bij het overlijden van je oh zo lieve echtgenoot vader en schoon en grootvader. Josette hij is jouw dankbaar alsook de kinderen voor de steun en zorg die jullie hem 5 jaar lang in goede en kwade momenten verleend heb met een hart van goud Josette. Renee was een stille man genietend van het leven zijn gezin en zijn werk tot ramp van overmaat hij zijn goede hart laat zien zoals Renee steeds was een man uit de duizend wanneer hij iemand plezier en hulp kon doen valt het noodlot over hem en geraakt hij zwaar gewond waar hij nu met veel vallen en opstaan heeft samen met de beste hulp van jullie allen proberen tot een waardig herstel te komen wat niet lukte. Daarom respecteren we ten volste zijn keuze dat hij naar een zorgeloos en pijnloos leven kon vertrekken wat voor jullie heel hard zal aangekomen zijn. Maar nu schitterde hij als een ster boven jullie en waak voor het beste hier voor jullie. Josette dank voor al je totale inzet inmidilijle momenten maar moge nu de mooie herinneringen aan Eenee de bovenhand nemen in dagen van verdriet en leegte. Sterkte en moed wensen Martha Ludovic en Denise jullie

  Denise debout

  Beste Josette kinderen kleinkinderen,
  Onze oprechte deelneming bij het heengaan van je geliefde echtgenoot vader schoon en grootvader. Hij was een man uit de duizend altijd klaar voor zijn naasten en familie nooit was iets teveel tot ongeluk van zijn gezondheid. Josette 5 lange en moeilijke jaren heb je dag en nacht ingestaan voor de hulp die hij vergde niets was teveel ook niet voor de kinderen. En nu mijn beste is hij dankbaar heengegaan uit dit aardse leven om vanuit het Vaderhuis te waken over jullie dat jullie het beste hebben. Een fonkelende ster aan de hemel bij. Laat nu de mooie herinneringen de bovenhand nemen bij droevenis en de mooie jaren die jullie samen gehad hebben. Renee is jullie eeuwig dankbaar. Sterkte in deze tijd van rouw en gemis.
  Marthe Ludovic Denise Debout

Betuig uw medeleven

*